Cautare

5053 de rezultate pentru "muresan alexandru director apia salaj" (3.28 secunde)
Potrivit pesurse.ro, contracandidatul lui Ponta este Andrei Alexandru, fostul consultant al lui Iliescu in perioada 1992-2000 si consilier al lui Nicolae Vacaroiu. Andrei Alexandru anunta, intr-o scrisoare, ca va candida la sefia PSD impotriva lui Victor Ponta, daca nu se va inscrie altcineva.
In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Siegfried Muresan: ... Siegfried Muresan: Am securizat frontiera Romaniei, am asigurat toate conditiile. Victor Negrescu: Europa a intrat intr-o criza profunda ca urmare a veto-ului Austriei.
Alexandru Lazescu (foto), noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca este firesc ca institutia pe care o conduce sa-si reia relatiile cu Presedintia, preconizand ca in aceasta saptamana Traian Basescu ar putea aparea la o emisiune a TVR.
248¹ din Codul penal impotriva numitilor Catalin Alexandru Macovei si Horia Georgescu, presedintele respectiv secretarul general al ANI in perioada respectiva.
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
De cateva zile, un reprezentant al Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) s-a "infiltrat" in Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Constanta.
Dezvoltarea pietei auto din Romania va fi impulsionata in 2006 atat de asteptata reprivatizare a societatii Daewoo Automobile, cat si de sporirea productiei la Automobile Dacia, sunt de parere reprezentantii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).
Cu toate ca inscrierea va conditiona, incepand cu 1 ianuarie 2007, accesarea de subventii agricole de la stat sau din UE, numai o parte dintre producatorii agricoli doljeni au depus documentatia de inregistrare la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Dolj, cea care va plati aceste subventii.
Platile catre fermieri risca sa fie blocate din cauza neintelegerilor aparute intre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) si Agentia de Plati si pentru Interventii in Agricultura (APIA).
La fiecare primarie exista tabele nominale cu fermierii din comuna pe zile si ore cand trebuie sa depuna cererile la aceste centre locale", a declarat Sergiu Dragancea, directorul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, le-a declarat simbata fermierilor galateni in cadrul unei intilniri in comuna Costache Negri ca rolul Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) nu a fost inteles de "factorii responsabili din minister", facind trimitere la fosta conducere a institutiei in frunte cu Gheorghe Flutur.
Marti a fost ultima zi în care producatorii agricoli au putut depune cereri pentru subventia de la UE fara a primi penalizari, astfel ca la APIA a fost aglomeratie.
Fermierii vor putea solicita acest sprijin pâna la 15 iunie, în oricare dintre centrele locale APIA din judet.Începând din acest an, pe lânga subventiile venite direct de la UE, si statul român va sprijini fermierii prin asa-numitele plati nationale directe complementare, care vor fi distribuite atât în sectorul vegetal, cât si în cel zootehnic.
Fermierii vor putea solicita acest sprijin pâna la 15 iunie, în oricare dintre centrele locale APIA din judet.Începând din acest an, pe lânga subventiile venite direct de la UE, si statul român va sprijini fermierii prin asa-numitele plati nationale directe complementare, care vor fi distribuite atât în sectorul vegetal, cât si în cel zootehnic.
Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) va acorda ajutoare alimentare persoanelor nevoiase, respectiv faina si zahar, echivalentul a 17 milioane de euro.
Desi in urma verificarilor efectuate initial de inspectori ai Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Galati se parea ca judetul se va confrunta cu o adevarata avalansa de fraude privind platile directe pentru terenul agricol utilizat, s-a dovedit ulterior ca cele trei cazuri de refuz al controlului nu au reprezentat decat niste incidente izolate.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) prelungeste controlul cererilor depuse de fermieri pentru subventia la ovine si caprine. Drept urmare, plata catre fermieri nu se va face de luni, 17 septembrie, ci se amana cu doua saptamani, a declarat Doru Nechiti, directorul general al APIA.
google-analytics.com